Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ TRAINING 2017

ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ένα εισαγωγικό σεμινάριο τριών ημερών

Το ερώτημα μου καλούμαστε να απαντήσουμε:

Πώς δημιουργούμε βιώσιμες λύσεις για την εργασία μας ενώ είμαστε σε συνεχή αλλαγή, χάος και πολυπλοκότητα;

 

Η Συμμετοχική Ηγεσία αποτελεί ένα μοντέλο σκέψης και πράξης που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με πολύπλοκες προκλήσεις, οι οποίες χρειάζονται δημιουργικές λύσεις. Χρησιμοποιώντας μεθόδους, κυρίως, διαλόγου καθώς και νοητικά μοντέλα, τα οποία βασίζονται στην αυτο-οργάνωση και σε μη γραμμικές λύσεις (πχ. Chaos theory), η Συμμετοχική Ηγεσία δημιουργεί την ελάχιστη μεν, καλύτερη δυνατή δε δομή όπου: διαφορετικές ή ακόμα και αντικρουόμενες ιδέες, προοπτικές και δεξιότητες μπορούν να διασυνδεθούν με τέτοιον τρόπο ώστε να προκύψουν βαθύτερες συλλογικές αναλύσεις καθώς και ουσιώδη νέα αποτελέσματα.

Σας προσκαλούμε σε μια εκπαίδευση 3 ημερών όπου θα διδαχθείτε τη βασική θεωρία, θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσα από τις εξειδικευμένες μεθόδους διαλόγου και όσοι νιώσετε έτοιμοι, θα συμμετέχετε ενεργά στο συντονισμό των διαλόγων, μέσα από την καθοδήγηση των πολύπειρων εκπαιδευτών. Οι συμμετέχοντες θα εξασκήσουν την Τέχνη της Συμμετοχικής Ηγεσίας ενώ παράλληλα θα εκπαιδεύονται σε αυτή. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά (με ελληνική μετάφραση, εφόσον απαιτείται).

 

Σε περιμένουμε!

Εσένα που εργάζεσαι στον Ιδιωτικό Τομέα, εσένα που ασχολείσαι με τις Κοινωνικές επιχειρήσεις, εσένα τον Σύμβουλο Στρατηγικής, τον Διευθυντή και Υπεύθυνο, εσένα που εργάζεσαι σε Μη Κερδοσκοπική Επιχείρηση αλλά και στον Δημόσιο Τομέα, εσένα που είσαι Εκλεγμένο μέλος του Δήμου ή της κοινότητας σου, σε μία 3-ήμερη εκπαίδευση σχεδιασμένη από μία διεθνή ομάδα εξειδικευμένων συντονιστών της Συμμετοχικής Ηγεσίας με εμπειρία στον ελληνικό και παγκόσμιο χώρο.

θα ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ, θα ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ

και θα ΜΑΘΟΥΜΕ στην πράξη

Πως γίνεται οσχεδιασμός διαδικασιών, οι οποίες οδηγούν σε καινοτόμες λύσεις (design participatory processes)
Πως είναι δυνατόν να υπάρξει μεγαλύτερο αντίκτυπο μέσα από τη συνεργασία (more impact through collaboration)
Μοντέλα που βοηθούν τον τρόπο εργασίας όταν υπάρχει πολυπλοκότητα (models to work with when faced with complexity)
Εργαλεία και Μεθόδους για το πως μία ποικιλόμορφη ομάδα ανθρώπων μπορεί να εμπλακεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ανακαλυφθούν καινοτόμες λύσεις (Tools and Methods for new solutions)
Μια νέα οπτική για το πώς μπορεί να παραχθεί έργο μέσα από τη συνεργασία, την πολυπλοκότητα, τις συγκρούσεις και την εμφάνιση νέων προκλήσεων.

 

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 

ΚΟΣΤΟΣ

200 € για φοιτητές

350 € για ελεύθερους επαγγελματίες, ΜΚΟ / Κοινωνικές Επιχειρήσεις

750 € για υπαλλήλους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομές  Private & Public sector employees

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Προσφέρουμε 15 υποτροφίες μέσα από το πρόγραμμα “Shared Tuition”. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε με υποτροφία παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ
Καταλυτική ημερομηνία αιτήσεων: Οι αιτήσεις έκλεισαν

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αιτήσεις έκλεισαν (συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις!)

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Έναρξη: 10 π.μ | Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Λήξη: 5 μ.μ | Κυριακή 7 Μαΐου 2017

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact[at]aoh-athens[dot]gr

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Artower Agora – Αρμοδίου 10, Πλατεία Βαρβακείου, 10552 Αθήνα (8ος όροφος)
Πλησιέστεροι σταθμοί μετρό: Μοναστηράκι, Ομόνοια

Back to Top